bootstrap responsive templates

Iskolai egészségügy

Mobirise

Iskolaorvos

Dr. Androvics Zsuzsanna

MobiriseVédőnő

Baliné Kugler Gyöngyi

Védőnői szoba: a Sziget utcai épületben, a tornateremhez vezető folyosón jobbra a legutolsó ajtó.

Munkáltató: Humán Szolgáltató Intézet, Székesfehérvár, Ady E.8. Tel: 22/328-898

Általános iskolai védőnői fogadóóra:
Szerda: 12.00 - 14.00 óra
Elérhetőség: : 20/4416445

A fogadó órákat felkereshetik a diákok, szüleik, az iskola pedagógusai.

Ha segítségre vagy tanácsra van szükséged, és nem tudod hova fordulj, keress meg, segítek!

Ha eleged van a világból, vagy úgy érzed, nem értenek meg
Ha egészségeddel kapcsolatban kérdésed van
Kapcsolati, beilleszkedési probléma
Szülő-gyermek konfliktus

A Sziget Utcai Tagintézmény titkárságán található egy védőnői doboz melybe el lehet helyezni, szakorvosi véleményeket vagy éppen üzeneteket, ha az iskola védőnőjét nem találjátok a szobájában.

Mobirise

Iskolapszichológus

Szegő Ágnes

Fogadóóráim időpontja: 8.00 - 12.00
A Sziget utcában leszek hétfőn és kedden.

Személyes konzultációra előzetes időpont-egyeztetés után van lehetőség, melyet az osztályfőnökön keresztül, vagy a pszich.szego@gmail.com email címen kezdeményezhetnek.

2017. novembere óta a Teleki Blanka Gimnázium és Általános Iskola főállású iskolapszichológusaként dolgozom, munkaidőmet megosztva a két tagintézmény között.

Az iskolapszichológus fő feladata az iskolai nevelő-oktató munka hatékonyságának segítése a pszichológiai eszközeivel. Tevékenysége magában foglalja a tanulók közvetlen egyéni és csoportos pszichológiai támogatását, valamint a szülőkkel és pedagógusokkal való együttműködést.Munkám során a tanulók egyéni támogatását és ehhez kapcsolódó szülőkonzultációkat végzek érzelmi, tanulási, magatartási, beilleszkedési problémák esetén, valamint pályaválasztási és tehetséggondozással kapcsolatos kérdésekben. Csoportos foglalkozásokat tartok elsősorban osztályfőnöki órák keretében, mentálhigiénés, egészségnevelő, közösség- és személyiségfejlesztő céllal. Mind az egyéni, mind a csoportos foglalkozásokat pedagógus konzultációk kísérik, az adott probléma iskolai, pedagógiai vonatkozását érintően.

Fordulhatnak hozzám a tanulók: ha nehéz élethelyzetben vagy, úgy érzed, olyan érzelmi, kapcsolati, tanulási-teljesítménybeli nehézségeid vannak, ahol jól jönne a külső segítség, bizonytalan vagy pályaválasztásodban, illetve tehetséged kibontakoztatása kapcsán.

Megkereshetnek a szülők, ha aggódnak gyermekükön észlelt valamely változások miatt, érzelmi, magatartási, beilleszkedési, tanulási problémákat tapasztalnak, elbizonytalanodtak egy-egy nevelési kérdésben, illetve pályaválasztás vagy tehetséggondozás kapcsán.

A pedagógusok a diákjaik tanulási, teljesítménybéli nehézségei, az iskolában is tapasztalható érzelmi problémákon kívül egész közösségeket, osztályokat érintő témákkal is megkereshetnek.

Címünk

SZIGET UTCA 1.                     
8000 SZÉKESFEHÉRVÁR

Elérhetőségek

Email: igazgato@telekisziget.hu
iskola@telekisziget.hu

Telefon: 06-22-504-515
Fax: 06-22-504-515

OM azonosító: 

030192